Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Luulinna

Meillä työskentelee koulutettu hieroja Joni Ikonen, neljännen vuoden ortopedisen osteopatian opiskelija, sekä fysioterapeutti Marjo Mansokoski.

Joni Ikonen on erikoistunut ortopediseen osteopatiaan, joka on holistinen hoitomuoto keskittyen kehon toiminnan tasapainottamiseen ja ongelmien juurisyiden korjaamiseen. Osteopatian avulla Joni pystyy tunnistamaan kehon liikerajoitukset, jännitykset ja virheasennot. Hän käyttää erilaisia manuaalisia tekniikoita palauttaakseen kehon luonnollisen liikkuvuuden ja tasapainon. Jonilla on vankka ammattitaito ja syvällinen ymmärrys ihmiskehon toiminnasta, ja hän pyrkii auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin.

Marjo Mansokoski on fysioterapeutti, joka tarjoaa monipuolista osaamistaan asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi Marjo tekee myös kotikäyntejä, jolloin hän voi tarjota hoitoja ja palveluita asiakkaiden omassa tutussa ympäristössä. Kotikäynnit ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat hoitoa ja kuntoutusta mutta eivät pääse helposti vastaanotolle. Marjo huomioi asiakkaan yksilölliset tarpeet ja panostaa fyysisen ja mielen hyvinvoinnin tasapainoon kaikessa tekemisessään.

Tervetuloa Luulinnaan – Rentoudu ja virkisty ammattitaitoisen hieronnan, fysioterapian ja ortopedisen osteopatian avulla!

Yhdessä hieronnan, fysioterapian ja ortopedisen osteopatian kanssa Luulinna tarjoaa monipuolisen valikoiman hoitoja ja terapiaa. Hieronta auttaa lievittämään lihasjännitystä, edistää verenkiertoa ja rentouttaa kehoa. Fysioterapia keskittyy kehon toiminnan parantamiseen ja kuntoutukseen. Marjo Mansokoski tarjoaa erityisosaamistaan fysioterapiassa ja liikunnanohjauksessa sekä tarvittaessa kotikäyntejä, jotta hoito voidaan toteuttaa asiakkaan omassa ympäristössä.

Luulinnan vastaanotot sijaitsevat Lohjan Pusulassa sekä Somerolla. Olemme iloisia siitä, että voimme palvella sekä paikallisia asukkaita että kesälomaa viettäviä mökkiläisiä.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä ja toivottaa kesälomaa viettävät mökkiläiset lämpimästi tervetulleiksi.

Huomioithan, että fysioterapeutti Marjo Mansokoski lomailee kesän viikot 27, 31 ja 32. Voit varata hoitoajan kätevästi osoitteesta: www.nettiaika.fi/luulinna. Tarjoamme joustavia aikoja, jotta voit löytää sopivan hetken rentoutumiselle ja hyvinvointisi edistämiselle.

Tervetuloa Luulinnaan nauttimaan ammattitaitoisista hoidoista ja palveluistamme, jotka yhdistävät hieronnan, fysioterapian ja ortopedisen osteopatian parhaat puolet kehosi hyvinvoinnin tukemiseksi.

 

 

 

Leave a comment