Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Klassinen hieronta on manuaalinen terapeuttinen hoitomuoto, joka käyttää erilaisia hierontaotteita ja -tekniikoita kehon lihasten ja kudosten käsittelyyn. Sen tavoitteena on rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä, edistää aineenvaihduntaa ja lisätä kehon hyvinvointia.

Klassinen hieronta koostuu erilaisista otteista, kuten sivelyistä, hankauksista, puristeluista ja taputuksista. Hieroja käyttää käsiään, sormiaan ja peukaloitaan hieroakseen kehon eri osia, kuten selkää, niskaa, olkapäitä, jalkoja ja käsiä. Hieroja voi myös käyttää erilaisia apuvälineitä, kuten hierontaöljyä tai -voidetta, liukasteita ja hierontapalloja.

Klassinen hieronta on monipuolinen hoitomuoto, jota voidaan soveltaa erilaisiin vaivoihin ja tiloihin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi lihaskireyksien, jännityspäänsärkyjen, stressin, urheiluvammojen tai leikkauksen jälkeisen palautumisen hoidossa. Hieronta voi auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä, lievittämään kipua, parantamaan lihasten joustavuutta ja edistämään kehon luonnollista paranemisprosessia.

On tärkeää huomata, että hierontaa tarjoavat ammattilaiset ovat usein koulutettuja hierojia tai fysioterapeutteja, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen hierontatekniikoista ja ihmisen anatomian tuntemuksesta.

.

Leave a comment

Keho on
Linnasi

Pixafix © 2004 .